Skip to content

O.B.Wiik Tech Textiles AS

Fra lette presenninger og tildekking av stillas, til komplekse spesialbestilte jobber - O.B.Wiik Tech Textiles er riktig samarbeidspartner.

Utforsk

O.B.Wiik Tech Textiles er en del av O.B.Wiik AS, som ble grunnlagt i Norge i 1912 og er en ledende leverandør av ulike løsninger på dukhaller.

O.B.Wiik har omfattende erfaring med presenninger og tekniske dukløsninger, noe som er et resultat av det ledende industrielle arbeidet med dukhaller. Lagerførte produkter finnes i et vidt spekter av kvaliteter, tykkelse, dimensjoner og design. I tillegg tilbyr vi spesialtilpassede løsninger som møter ivaretar kundens ønsker.

O.B.Wiik er velkjent i hele Norden for tilpasningsdyktige løsninger med høy kvalitet. Selskapet har salgskontor i Stavanger, Bergen og Trondheim i Norge, samt i Sverige og Danmark. Hovedkontoret ligger i Oslo, Norge. Samlet har O.B.Wiik over 100 ansatte og har en årlig omsetning på NOK 500 millioner.

Les mer

Utforsk O.B.Wiik Utleies utvalg av produkter, bla gjennom deres tidligere prosjektcasestudier, og kontakt dem for mer informasjon.

tech.obwiik.no