Skip to content

O.B.Wiik Services AS

O.B.Wiik Services er en ledende norsk leverandør til eventmarkedet, i tillegg til å være eksperter i montering, demontering og vedlikehold av duk- og stålhaller.

Utforsk

O.B.Wiik Services er en del av O.B.Wiik AS, som ble grunnlagt i Norge i 1912 og er en ledende leverandør av ulike løsninger på dukhaller.

O.B.Wiik Services er monterings- og demonteringsekespertene i O.B.Wiik. Vår omfattende kompetase innen eventmarkedet betyr at vi vet hvordan vi skal konstruere duk- og stål-haller raskt, effektivt og viktigst av alt sikkert. Hvert år fullfører O.B.Wiik Services mange prosjekt, alt fra relokering av Wiik haller, til å sette opp store festivalscener for noen av Norges største event.

De kjenner duk- og stålhallene fra innerst til ytterst, som gjør at de er et førstevalg for reparasjoner, service og vedlikehold. Inspeksjoner med bytte og reparasjon av duken forlenger levetiden på hallene med flere tiår.

O.B.Wiik er velkjent i hele Norden for tilpasningsdyktige løsninger med høy kvalitet. Selskapet har salgskontor i Stavanger, Bergen og Trondheim i Norge, samt i Sverige og Danmark. Hovedkontoret ligger i Oslo, Norge. Samlet har O.B.Wiik over 100 ansatte og har en årlig omsetning på NOK 500 millioner.

Les mer

Utforsk O.B.Wiik Utleies utvalg av produkter, bla gjennom deres tidligere prosjektcasestudier, og kontakt dem for mer informasjon.

services.obwiik.no